Haluatko tehdä yhteistyötä? Ota yhteyttä

Suositut postaukset

Kategoriat

Edit Template

Mitä kulmakivisisältö tarkoittaa ja miksi se on tärkeä verkkosivustollesi

Olet joskus varmaan hakukoneoptimoinnin yhteydessä kuullut kulmakivisisällöstä (cornerstone content). Todennäköisesti olet sivuuttanut sen. Ei olisi kannattanut. Mitä kulmakivisisältö oikein tarkoittaa ja miksi se on tärkeää verkkosivustollesi? 

Kulmakivisisältö on verkkosivuston tärkeä osa, joka toimii keskeisenä tietolähteenä ja linkkien jakajana muille sivuille. Se on kuin tukipilari, joka tukee ja kokoaa yhteen verkkosivuston sisältöä. Kulmakivisisältö sisältää kattavan ja syvällisen kuvauksen tietystä aiheesta, ja se sisältää myös linkkejä muihin sivuston osiin, jotka käsittelevät samaa aihetta.

Kulmakivisisällön tarkoituksena on tarjota käyttäjille kattavaa tietoa ja ohjata heitä tutustumaan syvemmin verkkosivuston tarjoamaan sisältöön. Se auttaa myös hakukoneita ymmärtämään sivuston rakennetta ja sisältöä paremmin, mikä voi parantaa sivuston hakukonenäkyvyyttä.

Miksi kulmakivisisältö on tärkeä verkkosivustollesi?

Kulmakivisisällöllä on useita hyötyjä verkkosivustollesi:

 1. Parantaa hakukonenäkyvyyttä: kulmakivisisällön kattava sisältö ja linkitys muihin sivuston osiin auttavat hakukoneita ymmärtämään sivustosi rakennetta ja aiheita paremmin. Tämä voi parantaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja auttaa sinua saavuttamaan korkeamman sijoituksen hakutuloksissa.
 2. Ohjaa käyttäjiä: Kulmakivisisältö tarjoaa käyttäjille kattavaa tietoa ja ohjaa heitä tutustumaan syvemmin sivustosi sisältöön. Se auttaa myös pitämään käyttäjät pidempään sivustollasi ja lisää mahdollisuuksia konversioihin.
 3. Parantaa käyttäjäkokemusta: Hyvin suunniteltu ja informatiivinen kulmakivisisältö voi parantaa käyttäjäkokemusta tarjoamalla heille helposti löydettävää ja hyödyllistä tietoa. Tämä voi lisätä kävijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista sivustoosi.

Miten luoda kulmakivisisältöä?

Kulmakivisisällön luominen vaatii huolellista suunnittelua ja sisällöntuotantoa. Seuraavat vaiheet auttavat sinua luomaan tehokkaan kulmakivisisällön:

 1. Valitse aihe: Valitse aihe, joka on tärkeä ja relevantti sivustosi kohdeyleisölle. Tutki aihe perusteellisesti ja varmista, että sinulla on tarvittavaa asiantuntemusta ja tietoa aiheesta.
 2. Laadi kattava sisältö: Kirjoita yksityiskohtainen ja informatiivinen sisältö sivullesi. Käytä erilaisia ​​medioita, kuten tekstiä, kuvia ja videoita, tarjotaksesi käyttäjille monipuolisen ja mielenkiintoisen kokemuksen.
 3. Lisää linkkejä: Sisällytä kulmakivisisältöön linkkejä muihin sivustosi osiin, jotka käsittelevät samaa aihetta. Tämä auttaa käyttäjiä löytämään helposti lisätietoa ja tutustumaan syvemmin aiheeseen liittyviin sisältöihin.
 4. Optimoi hakukoneille: Käytä oikeita avainsanoja ja SEO-tekniikoita sisällön optimoimiseksi hakukoneita varten. Tämä auttaa parantamaan sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä.
 5. Päivitä ja ylläpidä: Pidä kulmakivisisältösi ajan tasalla ja päivitä sisältöä tarvittaessa. Varmista, että linkit toimivat ja sisältö on edelleen relevanttia ja hyödyllistä käyttäjille.

Kulmakivisisältö on tehokas työkalu verkkosivustosi parantamiseksi ja käyttäjien sitouttamiseksi. Se auttaa sinua tarjoamaan kattavaa tietoa ja ohjaamaan käyttäjiä tutustumaan syvemmin sivustosi sisältöön. Muista suunnitella ja optimoida tärkeimmät sivusi huolellisesti, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn.

Esimerkiksi Johtamisen opas -sivu on tämän sivuston kulmakivisisältöä. Käy vilkaisemassa!

Vastaa

 • Kaikki
 • Blog
 • Copywriting
 • Hakukoneoptimointi
 • Ilmiöt
 • Johtaminen
 • markkinointi
 • Sanen päiväkirja
 • Suhteet
 • Teknologia
 • TV-sarjat
 • Työelämä
 • Työnhaku
 • Urheilu
 • Viihde

About

Kun tiedätte, niin tiedätte. Vapaamuotoinen sivusto, jossa ette tule näkemään politiikkaa.

© 2023 Sanekoo.fi. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Tietosuojaseloste.

%d bloggaajaa tykkää tästä: