Haluatko tehdä yhteistyötä? Ota yhteyttä

Suositut postaukset

Kategoriat

Edit Template

Tietoa minusta

Tietoa minusta - Kuka on Sanekoo?

Sanekoo

Tietoa minusta

Sanekoon tarina

Olen ollut noin kymmenessä yrityksessä mukana toiminnassa. Joka ikinen kerta olen saanut lisää vastuuta, lisää roolia, lisää velvoitteita. Olen kouluttanut työntekijöitä, kasvattanut myyntiä, tehnyt tulosta ja sujuvoittanut prosesseja. Hoitanut kaiken markkinoinnista HR:ään.

Pitkään olen tehnyt tätä joillekin palkkatyössä saamatta arvostusta. Nyt on aika tehdä sitä itse ja näyttää maailmalle, mitä saa, kun tilaa palveluita generalistilta.

Olen Santeri “Sanekoo” Kärki. Asun Tampereella ja olen elämäni aikana tehnyt monipuolisesti erilaisia töitä kehittämisen ja sisällöntuotannon, markkinoinnin, hakukoneoptimoinnin ja yritysten parissa.

Taitovalikoimani on laaja, minkä takia päätin perustaa itselleni eräänlaisen “portfolio”-sivuston. Sivustolla esittelen monipuolisesti kykyjäni, jotta voisin auttaa juuri sinua viemään yritystäsi uudelle tasolle.

Kokemusta minulla on sisällöntuottajana jo vuodesta 2008 alkaen. Palkkaa tästä alettiin maksaa vasta vuonna 2012. Siitä alkaen olen luonut erilaistia sisältö verkkoon ja samalla tehnyt verkkosivustoja. Sivustot ja teknologiat muuttuvat, mutta mikäpä olisi parempi tapa vastata siihen kuin pysymällä mukana kehityksessä ja kehittymällä mukana? Sivustojen tekemisen ohessa olen erikoistunut hakukoneoptimointiin. Siitäkin on oma osio tulossa tarjoamiini palveluihin.

Tietoa minusta

Taidot ja saavutukset

Minulta löytyy monia taitoja ja saavutuksia, joita kaikkea ei voi edes listata. Alla on yritetty.

Hakukoneoptimointi
0 %
Sisällöntuotanto
0 %
Verkkosivujen luominen
0 %
Digitaalinen markkinointi
0 %

Kokemus

2008-nykyinen

Verkkosivujen rakentaminen

Olen luonut ja rakentanut verkkosivuja jo pitkään. Alkuvaiheessa sivustoja tehtiin millä saatiin, kuten Bloggerilla ja erilaisilla ilmaisilla sivunrakentajilla. Nykyään olen jo 7 vuoden ajan tehnyt sivustoja WordPressillä. 

Sivustot tehdään ulkoisesti toiveiden mukaisesti ja sivustoista tehdään nopeita ja hakukoneoptimoituja. Sivustot ovat responsiivisia. Visuaalisesta suunnittelusta vastaan usein myös itse ja olen tehnyt usealle sivustolle logot.

2008-nykyinen

Sisällöntuotanto verkkosivustoille

Sisällöntuotanto, uutiset, artikkelit ja arvostelut hoituvat vankalla vuosikausien kokemuksella. Olen toiminut sekä suomalaisilla että kansainvälisillä sivustoilla sisällöntuottajana ja kääntäjänä sekä hakukoneoptimoinut sisältöä sivustoja varten. 

Vuosien saatossa olen myös tehnyt itsenäisesti sisältöä ja luonut omia sivustoja, joita olen luovuttanut eteenpäin tai joita ylläpidän edelleen.

2014-nykyinen

Sosiaalisen median markkinointi, mainonta

Olen harjoittanut jo vuodesta 2014 asti aallonharjalla olevien sovellusten ja sosiaalisten median palveluiden kautta vaikuttavaa ja monikanavaista digitaalista markkinointia. Markkinoinnin seurauksena kävijämäärät on saatu kasvamaan jopa tuhansilla prosenteilla. 

Sosiaalisen median maksetun markkinoinnin ohella olen luonut yrityksille ja yksityisille henkilöille luontaista kasvua. Testasin omia strategioita myös omaan Twitteriin. Seurauksena seuraajien kasvu 300 % 3 kk aikana. Instagramissa ja Facebookissa on samanlainen kasvuprosessi menossa. Moni yritys on saanut kauttani jopa tuhansien prosentin kasvun.

Lisäksi onnistuu erilaiset sisältö- ja markkinointistrategiat sekä suunnittelu. Monelle yritykselle olen tehnyt vaikuttavaa Copywritingia, jonka kauttaa yrityksen konversioprosentit ovat parantuneet merkittävästi ja CPA on muuttunut huomattavasti halvemmaksi.

Ota yhteyttä ja laitetaan yrityksesi tuottamaan tulosta niin hyvin, ettei ole koskaan aiemmin sellaista nähty!

Laita toimiva sähköpostiosoite, muuten on haastavaa ottaa yhteyttä

About

Kun tiedätte, niin tiedätte. Vapaamuotoinen sivusto, jossa ette tule näkemään politiikkaa.

© 2023 Sanekoo.fi. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Tietosuojaseloste.