Kategoriat

Edit Template

Max Verstappen voitti ylivoimaisesti Meksikon GP:n

Red Bullin Max Verstappen ajoi ylivoimaiseen voittoon Meksikon GP:ssä.

Verstappenin voitto oli jo kuudestoista, kun kilpailuja on ajettu 19 kappaletta. Hollantilainen kuljettaja on jo varmistanut mestaruuden.

Kilpailussa toiseksi sijoittui Mercedeksen Lewis Hamilton, jääden Verstappenista 13,875 sekuntia. Kolmanneksi ajoi Ferrarin Charles Leclerc, jääden Verstappenista 22,828 sekuntia. Leclercin suoritusta voidaan pitää hyvänä, sillä hän vaurioitti etusiipeään avauskierroksen kolarissa.

Kotiyleisön suosikki Sergio Perez joutui pettymään, kun hän keskeytti kisan jo avauskierroksen kolariin Leclercin kanssa. Kolarin syy oli täysin meksikolaisen oma virhe.

Alfa Romeon Valtteri Bottas pääsi starttaamaan hyvästä ruudusta, sijalta yhdeksän, mutta suomalainen ei onnistunut nousemaan kunnolla kamppailuun MM-pisteistä. Bottas menetti asemiaan heti startissa ja kamppaili sijoista 10 parhaan ulkopuolella. Bottas sai jälkikäteen rangaistuksen ja oli kisan 15:s eli viimeinen.