Haluatko tehdä yhteistyötä? Ota yhteyttä

Suositut postaukset

Kategoriat

Edit Template

Kenelle avoin suhde sopii?

Oletko koskaan miettinyt, sopisiko avoin suhde sinulle tai kenelle avoin suhde sopii? Jos olet sinkku tai varattu ja mietit avointa suhdetta, lue tämä teksti! 

Avoin suhde on suhteellisen uusi käsite julkisessa keskustelussa ja se herättää paljon mielenkiintoa ja keskustelua. Valitettavan usein keskustelu on polarisoitunutta ja siitä unohtuu se, että avoin suhde on parisuhde siinä missä muutkin.

On tärkeää ymmärtää, että avoin suhde ei sovi kaikille, mutta se voi olla toimiva vaihtoehto joillekin ihmisille. Jos et tunne aihetta, voit lukea avoimen suhteen määritelmästä ja toiminnasta täältä.

Avoin suhde sopii ihmisille jotka ovat avoimia ja rehellisiä

Avoin suhde edellyttää vahvaa kommunikaatiokykyä ja rehellisyyttä kaikilta osapuolilta. On tärkeää pystyä puhumaan avoimesti omista toiveista, tarpeista ja rajoista. Jos et ole valmis jakamaan tunteitasi ja keskustelemaan kumppanisi kanssa avoimesti, avoin suhde ei ehkä ole sinua varten. Tämä sama sääntö pätee, olit sitten varattuna avaamassa suhdetta tai sinkkuna etsimässä uutta kumppania.

Toisaalta pitää muistaa, että avoimuutta voi oppia ja etenkin jos aikoo sinkkuna avoimeen suhteeseen on muistettava, että luottamus uuteen ihmiseen rakentuu ajan kanssa. Omat rajat ovat tosiaan tärkeitä.

Avoin suhde vaatii myös vahvaa itsenäisyyttä ja luottamusta omaan itseensä ja kumppaniin. Sinun täytyy olla varma omasta arvostasi ja luottaa siihen, että kumppanisi rakastaa sinua ja haluaa jakaa elämänsä kanssasi, vaikka hänellä olisi myös muita suhteita. Jos et ole valmis luottamaan kumppaniisi täysin ja antamaan hänelle vapautta, avoin suhde ei ehkä ole sinua varten. Avoimeen suhteeseen voi ja pitääkin kuulua mustasukkaisuutta, mutta sitä pitää osata käsitellä oikealla tavalla.

Avoin suhde sopii ihmisille, ketkä ovat avoimia ja valmiita kehittymään

Avoin suhde edellyttää kypsää ja avointa mieltä. Sinun täytyy olla valmis kohtaamaan omat tunteesi ja kateellisuuden tunteet, jotka voivat nousta esiin, kun kumppanillasi on muita suhteita. Sinun täytyy myös olla valmis hyväksymään se, että rakkaus ja läheisyys voidaan jakaa useiden ihmisten kanssa.

Itse olen sitä mieltä, että toisen harjoittama seksielämä ei ole itseltäni mitenkään pois, eikä yksi ihminen voi täyttää kaikkia tarpeita. Meillä on syystä monia kavereita ja jokaisen kanssa on oma dynamiikka. Yksi ihminen ei voi yksin vastata kymmentä kaverisuhdetta, eikä sellaisen odottaminen ole edes kohtuullista.

Avoin suhde voi tarjota mahdollisuuden tutkia ja kasvaa henkilökohtaisesti. Se voi avata uusia näkökulmia ja kokemuksia, jotka voivat rikastuttaa elämääsi. Jos olet utelias ja halukas oppimaan uutta itsestäsi ja ihmissuhteista, avoin suhde voi olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Yhteiset arvot ja tavoitteet edistävät mahdollisuutta avoimeen suhteeseen

Avoin suhde voi toimia silloin, kun sinulla ja kumppanillasi on yhteiset arvot ja tavoitteet. On tärkeää keskustella ja sopia siitä, mitä avoin suhde tarkoittaa teille ja mitä se ei tarkoita. Jos teillä on samankaltaiset näkemykset ja odotukset avoimesta suhteesta, se voi olla toimiva vaihtoehto. Tilanteessa, jossa toinen vannoo vapaan rakkauden nimiin ja toisen mielestä kassahenkilön tuijottaminen on pettämistä, avoin suhde ei ole toimiva ratkaisu. Eikä myöskään sinkkumarkkinoilta kannata etsiä konservatiiveja, jos aiot itse olla vapaamielinen. Se on sekä sinun että sen toisen osapuolen ajantuhlausta. Omat tavoitteet kannattaakin esimerkiksi Tinderissä ilmaista selkeästi.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että avoin suhde ei ole ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Se vaatii paljon työtä, rehellisyyttä ja sitoutumista kaikilta osapuolilta. Jokainen ihminen ja suhde on ainutlaatuinen, joten on tärkeää kuunnella omia tarpeita ja tehdä päätös sen perusteella, mikä sopii sinulle parhaiten. Avointa suhdetta voi kokeilla, mutta sen voi myös halutessaan sulkea.

Jos olet kiinnostunut avoimesta suhteesta, suosittelen keskustelemaan asiasta kumppanisi (nykyisen tai tulevan) kanssa avoimesti ja rehellisesti. Yhdessä voitte löytää parhaan ratkaisun ja sopia säännöistä ja rajoista, jotka tuntuvat molemmista hyvältä.

Kenelle avoin suhde sopii siis? Avoin suhde voi olla toimiva vaihtoehto niille, jotka ovat valmiita haastamaan perinteiset suhdekäsitykset ja tutkimaan uusia tapoja rakastaa ja olla läheisessä suhteessa. Se voi tarjota mahdollisuuden kasvuun ja itsensä kehittämiseen. Avoin suhde ei kuitenkaan sovi kaikille. Kuuntele omia tarpeitasi ja tee päätös sen perusteella, mikä sopii sinulle parhaiten.

Lue myös: Avoimen suhteen vieraissakäynti ei ole keneltäkään pois

Vastaa

 • Kaikki
 • Blog
 • Copywriting
 • Hakukoneoptimointi
 • Ilmiöt
 • Johtaminen
 • markkinointi
 • Sanen päiväkirja
 • Suhteet
 • Teknologia
 • TV-sarjat
 • Työelämä
 • Työnhaku
 • Urheilu
 • Viihde

About

Kun tiedätte, niin tiedätte. Vapaamuotoinen sivusto, jossa ette tule näkemään politiikkaa.

© 2023 Sanekoo.fi. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Tietosuojaseloste.

%d bloggaajaa tykkää tästä: