Haluatko tehdä yhteistyötä? Ota yhteyttä

Suositut postaukset

Kategoriat

Edit Template

Kaikkien aikojen parhaat NHL-pelaajat – katso top-lista!

Kaikkien aikojen parhaiden NHL-pelaajien listaa ei ole helppoa tehdä, sillä vertailu eri aikakausien välillä on hankalaa

Yritin silti tehdä listauksen ja kaikki mielipiteet ovat omiani. Tässä on 9 kaikkien aikojen parasta jääkiekkoilijaa! 

 

9. Bobby Orr

Bobby Orr on yksi kaikkien aikojen parhaista NHL-pelaajista. Hän oli erittäin taitava puolustaja, joka hallitsi kenttää kuin taikuri. Orr voitti peräti kahdeksan Norris Trophya parhaana puolustajana ja oli myös tehokas pistenikkari. Hän mullisti puolustajien roolia ja toi peliin uusia ulottuvuuksia.

Orrin nopeus, älykkyys ja luistelutaito tekivät hänestä lähes pysäyttämättömän vastustajan. Hän oli myös erinomainen syöttäjä ja osasi luoda maalipaikkoja joukkuetovereilleen.

8. Mario Lemieux

Mario Lemieux on yksi kaikkien aikojen parhaista hyökkääjistä. Hänen taitonsa ja peliälynsä olivat vertaansa vailla. Lemieux voitti kahdesti Stanley Cupin Pittsburgh Penguinsin kapteenina ja hän oli myös kahdesti NHL:n pistepörssin voittaja.

Lemieux oli erittäin taitava maalintekijä ja syöttäjä. Hänellä oli upea laukaus ja hän osasi luoda maalipaikkoja myös muille pelaajille. Lemieuxin peliäly ja taituruus tekivät hänestä erittäin vaikeasti puolustettavan pelaajan.

 

7. Gordie Howe

Gordie Howe on yksi NHL:n suurimmista legendoista. Hän pelasi uskomattomat 26 kautta NHL:ssä ja saavutti urallaan lukuisia ennätyksiä. Howe voitti neljä Stanley Cupia ja hän oli myös kuudesti NHL:n pistepörssin voittaja.

Howe oli erittäin monipuolinen pelaaja, joka osasi tehdä maaleja ja syöttää. Hän oli myös erittäin fyysinen pelaaja ja pelasi kovaa, mutta reilua peliä. Howe oli koko uransa ajan erittäin arvostettu pelaaja niin joukkuetovereiden kuin vastustajienkin keskuudessa.

6. Maurice Richard

Maurice Richard oli yksi NHL:n ensimmäisistä supertähdistä. Hän oli uskomattoman nopea ja tehokas maalintekijä. Richard voitti peräti kahdeksan Stanley Cupia Montreal Canadiensin riveissä ja hän oli myös kuudesti NHL:n maalipörssin voittaja.

Richardin vahvuudet olivat hänen nopeus, laukaus ja maalintekotaito. Hänellä oli myös erittäin kova taisteluilme ja hän ei pelännyt mennä likaisiinkaan tilanteisiin. Richard oli pelaaja, jota vastustajat pelkäsivät ja joukkuetoverit arvostivat.

5. Jean Beliveau

Jean Beliveau oli Montreal Canadiensin legendaarinen kapteeni ja yksi kaikkien aikojen parhaista NHL-pelaajista. Hän voitti peräti kymmenen Stanley Cupia ja oli myös kahdesti NHL:n pistepörssin voittaja.

Beliveau oli erittäin taitava ja älykäs pelaaja. Hän oli loistava maalintekijä ja syöttäjä, joka osasi myös pelata hyvin molempiin suuntiin. Beliveaun johtajuusominaisuudet olivat vertaansa vailla ja hän oli joukkueensa selkeä johtotähti.

4. Bobby Hull

Bobby Hull oli yksi kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä. Hän oli erittäin nopea ja hänen laukauksensa oli pelottavan tarkka. Hull voitti Stanley Cupin Chicago Blackhawksin riveissä ja hän oli myös kolmesti NHL:n maalipörssin voittaja.

Hullin nopeus ja laukaus tekivät hänestä erittäin vaikeasti puolustettavan pelaajan. Hän oli myös fyysinen pelaaja, joka ei pelännyt mennä likaisiinkaan tilanteisiin. Hullin maalintekotaito ja peliäly tekivät hänestä yhden kaikkien aikojen parhaista pelaajista.

3. Mark Messier

Mark Messier on yksi kaikkien aikojen parhaista johtajista ja pelaajista. Hän voitti peräti kuusi Stanley Cupia ja oli myös kahdesti NHL:n pistepörssin voittaja.

Messier oli erittäin fyysinen pelaaja, joka osasi tehdä maaleja ja syöttää. Hän oli myös loistava puolustuspelaaja ja osasi lukea peliä erinomaisesti. Messierin johtajuusominaisuudet olivat vertaansa vailla ja hän oli joukkueensa sielu ja voimanlähde.

2. Sidney Crosby

Sidney Crosby on yksi nykypäivän parhaista NHL-pelaajista. Hän on voittanut kolme Stanley Cupia Pittsburgh Penguinsin kapteenina ja oli myös kahdesti NHL:n pistepörssin voittaja.

Crosby on erittäin taitava ja älykäs pelaaja. Hän on loistava maalintekijä ja syöttäjä, joka osaa myös pelata hyvin molempiin suuntiin. Crosbyn luistelu ja pelinluku ovat huippuluokkaa, ja hän onkin yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista.

1. Wayne Gretzky

Wayne Gretzky on yksinkertaisesti kaikkien aikojen paras NHL-pelaaja. Hän hallitsi peliä omalla ainutlaatuisella tyylillään ja voitti urallaan peräti neljä Stanley Cupia.

Gretzky oli maaginen syöttäjä ja maalintekijä. Hän oli aina askeleen edellä muita pelaajia ja osasi tehdä oikeat ratkaisut jopa vaikeimmissa tilanteissa. Gretzkyn peliäly ja taito tehdä oikea ratkaisu tekivät hänestä ylivertaisen pelaajan, jota on vaikea verrata kehenkään muuhun.

Kaikkien aikojen parhaat NHL-pelaajat olivat siinä. Kuka listalta puuttuu mielestäsi? Kommentoi alle!

Lue myös: Video: Mikko Rantanen jälleen hirmuvireessä – katso tehokimara New York Islandersia vastaan

Vastaa

 • Kaikki
 • Blog
 • Copywriting
 • Hakukoneoptimointi
 • Ilmiöt
 • Johtaminen
 • markkinointi
 • Sanen päiväkirja
 • Suhteet
 • Teknologia
 • TV-sarjat
 • Työelämä
 • Työnhaku
 • Urheilu
 • Viihde

About

Kun tiedätte, niin tiedätte. Vapaamuotoinen sivusto, jossa ette tule näkemään politiikkaa.

© 2023 Sanekoo.fi. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Tietosuojaseloste.

%d bloggaajaa tykkää tästä: