Haluatko tehdä yhteistyötä? Ota yhteyttä

Suositut postaukset

Kategoriat

Edit Template

Temptation Island Suomen osallistujat pääsevät karuun mankeliin

Temptation Island Suomen 12. kausi on pian tulossa televisiosta. Katsojille se tietää odottelua ja jännitystä. Temptation Island Suomen osallistujille on luvassa julkisuutta, joka ei todennäköisesti vastaa omia odotuksia millään tavalla.

Uudet Temptation Island Suomen osallistujat julkaistiin 18.10.2023 pidetyssä pressitilaisuudessa. Osa on ollut jo aiemmin esillä muun muassa TikTokissa ja televisiossa, osalle esiintyminen median edessä oli ensimmäinen laatuaan.

Paljon ehtii tapahtua Pressin ja Tempparien kuvausten välillä. Se hetki, kun astut median eteen ensimmäisen kerran, aiheuttaa jännitystä kenelle tahansa. On eri asia tulla kuvatuksi tutussa porukassa eristetyllä alueella, kuin päätyä tuntemattomien hiillostamaksi.

Kahdeksan ihmistä odottaa pressiä. Osa on väleissä, osa ei. Median eteen päätyessä pitää kuitenkin esittää neutraalia, täysin ilman mitään esiintymiskokemusta. Vaikka sattuisi sillä hetkellä vihaamaan kumppaniaan yli kaiken. Lipsautuksia sattuu ja kansa alkaa analysoinnin. Parisuhteesta puhutaan toimittajille välillä menneessä aikamuodossa, välillä nykyisessä. Mediahuomio tuntuu hienolta.

Tähti on syntynyt

Tähteys alkaa kiinnostaa ja mielikuvissa on oman naaman kuva muropaketissa ja mainostauluissa. Eronneet odottavat pääsevänsä seurapiireihin bailaamaan, varatut pelkäävät käydä yhdessä kaupassa. Nyt yhteistä tekemistä pitäisi välttää, kun kaikki ovatkin yhtäkkiä kiinnostuneita. Aiemmin olit nobody, nyt olet suurempi tähti kuin Janne Kataja.

Julkisuus tuo mukanaan myös sen, että oma olemassaolo huomataan ihan uudella tavalla. Ehkä minua on kehuttu kauniiksi tai komeaksi, ehkä joku haluaa jo viedä treffeille. Jodel-kommentit katsotaan läpi, vaikka tuotanto on painottanut, että niin ei kannata tehdä. Joka ikinen osallistuja sortuu tähän ja osa lukee varmasti myös tämän blogipostauksen. Syvimmillään kaninkolo ajaa lukemaan koko netin läpi, jopa sen syvemmät syöverit. Kommentit eivät olekaan niin hyviä, kuin ajateltiin. Mieli vähän murtuu.

”Kyllä he näkevät sitten todellisen minän, kun ohjelma alkaa ja rakastuvat minuun”, ajattelevat osallistujat. Pian pressin jälkeen kukaan ei enää kirjoitakaan mitään. Hiljaisuus on suuri ennen ensimmäistä jaksoa, vaikka odotit kutsua Voguen kuvauksiin. Ehkä kirjoitankin anonyymisti, että ”uuden kauden Makke on tosi komea!” Kansa ei jaksa innostua.

Ei sen näin pitänyt mennä..

Karu todellisuus iskee naamalle parin ensimmäisen jakson aikana. Luulit olevasi rakastettu sankari tai älykäs analyytikko. Televisiossa oletkin typerä juoppo, sika ja täysi narri. Keskustelupalstat nauravat sinulle, osa haluaa repiä sinut kappaleiksi. Kaikilla on mielipide, eikä se vastaa yhtään sitä, mitä toivoit.

Reissussa oli hauskaa ja olit herrasmies, televisiossa olitkin juoppo sika.

Ahdistus valtaa mielen. Olisiko sittenkin pitänyt jättää keskustelut lukematta? Sisäinen masokisti kuitenkin pakottaa päivittämään hakutulokset minuutin välein. Ehkä joku kehuu. Ei kehu. Sinut esineellistetään ja inhimillisyys häivytetään. Olet yhtäkkiä muiden viihteen kohde.

Seuraavat kolme kuukautta katsotkin ohjelmia kauhulla. Mikä kuva minusta jää? Tykkäävätkö edes läheiset pian minusta? Eihän tuo kuva vastaa millään tavalla todellista minää!

Voisiko osallistumisen vielä perua? Toivottavasti pahimpia kännimokiani ei näytetä.

Ei tämän tältä pitänyt näyttää.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin.

Vastaa

 • Kaikki
 • Blog
 • Copywriting
 • Hakukoneoptimointi
 • Ilmiöt
 • Johtaminen
 • markkinointi
 • Sanen päiväkirja
 • Suhteet
 • Teknologia
 • TV-sarjat
 • Työelämä
 • Työnhaku
 • Urheilu
 • Viihde

About

Kun tiedätte, niin tiedätte. Vapaamuotoinen sivusto, jossa ette tule näkemään politiikkaa.

© 2023 Sanekoo.fi. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Tietosuojaseloste.

%d bloggaajaa tykkää tästä: