Haluatko tehdä yhteistyötä? Ota yhteyttä

Suositut postaukset

Kategoriat

Edit Template

TIS-analyysi: Nico ja Krete yrittävät tehdä saman, kuin Dani ja Eve

Temptation Island Suomen 12.kausi on polkaistu käyntiin. Avausjaksojen jälkeen on selvää, että Nico ja Krete ovat saarella kiillottamassa julkisuuskuvaansa. Ensimmäisten jaksojen jälkeen on selvää, että korkealta pudotaan ja kovaa.

Temptation Island Suomen uusi kausi käynnistyi perinteisesti vaivaannuttavien esittelyjen ja teennäisen pariskuntien taustan esiintuomisen kautta. Avausjakson kuvaussuunnitelmat menivät selvästi uusiksi sateen takia ja kuvaukset pidettiin sisällä.

Jaksojen ehkä huvittavinta antia oli kömpelöt bluescreenit, joille irvailtiin somessakin. Noh, tuotanto teki parhaansa asian kanssa ja säälle ei voi mitään. Onneksi osa avausjakson kohtauksista kuvattiin kuntosalitaustalla. Olispa omallakin reissulla ollut sellainen.

Lue myös: Temptation Island Suomi -sarjan 12. kausi alkaa sinkkujen välisellä sutinalla

Nico ja Krete kiillottavat julkisuuskuvaansa

Vaikka Temptation Islandin tarinankerronta ja “hahmotus” on välillä kömpelöä, yksi asia näkyy aina päällepäin (hahmoista lisää joskus toiste). Eli syyt, miksi hmiset ovat sarjaan hakeutuneet sarjaan. Sinkuista osa on seiska-julkisuuden perässä, osa pitämässä hauskaa.

Pariskunnista selvästi eniten “PR-hommissa” on Nico ja Krete. Esiintyminen oli avausjaksojen ajan erittäin laskelmoitua ja tv:hen haluttiin selvästi luoda tietty kuva. Valitettavasti tämä ei näytä kovin aidolta. Love Islandista tutut konkarit kyllä tietävät, mitä kannattaa sanoa ja mitä tehdä. Ohjelmaan kuitenkin luodaan hahmoja. Jos ei anna kuin yhden hahmon, voi itse kontrolloida narratiivia.

Tai ainakin voisi. Ennalta-arvattavan leikkauksen ja käsikirjoittamisen takia on selvää, että Pr-temppu ei onnistu kuten Danilla ja Evellä aikanaan. Veikkaan, että pari jopa lähtee kesken kaiken pois.

Lue myös: Mitä ovat Temptation Islandin välipäivät – ja miksi välipäiviä edes on?

Elmer on myös selkeästi julkisuuden perässä. Reissu ei Kiian kanssa tainnut muitenkaan mennä hyvin. Noh, Elmerillä on olemuksensa kanssa sentään iso mahdollisuus pysyä seiskan otsikoissa. Kiiaa kävi kyllä aidosti sääliksi, vaikka mitään suurta ei tapahtunut. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että sinkkujen kommentit on helppo leikata provoiviksi. Kannattaa osallistujana uskoa vain omia silmiään.

Elmeristä muuten saatetaan leipoa uutta Eliasta näin hahmotasolla. Elias on tosin oikeassa elämässä ihan huikea tyyppi!

Kunniamaininnan aitoudesta ansaitsee Jyrke. Ihmistyyppinä hän vaikuttaa sellaiselta, että tuskin aikaa viettäisin, mutta hän ei välitä kameroista, vaan sanoo asiat kuten on. Jonna vaikuttaa myös aidolta ja aidosti mukavalta ihmiseltä, vaikka reissu saattaakin olla keino pönkittää omaa musauraa. Hyvät biitit oli!

Tuomio: Sama tylsä kaava toistuu

Temptation Islandin suurin ongelma on ollut se, että ihmissuhteiden kehitys on jäänyt toissijaiseksi ja ihmiset on typistetty hahmoiksi. Treffit eivät edistä kehitystä mitenkään, kun tuotanto sanelee aiheet. Luonnollisuus puuttuu.

Jos ei ihmeitä tapahdu, luvassa on jälleen yksi hahmokas kausi, josta tunne jää puuttumaan. Sääli, sillä eväitä parempaan olisi olemassa.

Toivottavasti vilaukselta nähty Kreten ja Nikon kulissien romahdus sentään tuottaa jotain.

Lue myös: Temptation Island Suomen osallistujat pääsevät karuun mankeliin

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin.

Kuva: Nelonen Media

Vastaa

 • Kaikki
 • Blog
 • Copywriting
 • Hakukoneoptimointi
 • Ilmiöt
 • Johtaminen
 • markkinointi
 • Sanen päiväkirja
 • Suhteet
 • Teknologia
 • TV-sarjat
 • Työelämä
 • Työnhaku
 • Urheilu
 • Viihde

About

Kun tiedätte, niin tiedätte. Vapaamuotoinen sivusto, jossa ette tule näkemään politiikkaa.

© 2023 Sanekoo.fi. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Tietosuojaseloste.

%d bloggaajaa tykkää tästä: